Home / archiefcentraal / bmx seizoen van start in ommen

bmx seizoen van start in ommen

Rond 11:00 uur konden de races beginnen en die werden ook in hoog tempo afgewerkt met drie keer 79 races en een behoorlijk aantal valpartijen, konden de finales om 13:45 uur beginnen. Na 16 kwartfinales en 28 halve finales konden de besten zich opmaken voor de grote finale. Wanneer je deze wint mag je jezelf ‘Overijssels kampioen 2016’ noemen. Deon Goorman, Emiel Ravenshorst en Thomas Bergboer mochten met een kampioenstrui en de grootste beker naar huis.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.