blijspel van oese volluk trekt veel publiek

De zaal van de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen was zaterdag tot de laatste stoel bezet. Alle bezoekers genoten van de belevenissen van de familie Bosmans en hun gasten in de Oostenrijkse Bike, Bed & Breakfast der Goldene Auspuff. Een dag later werd dit blijspel nogmaals uitgevoerd in theater de Carrousel. Ook hier nam de familie Bosmans de bezoekers mee naar het mooie Neu Geswindenberg.

Het begon met de komst van Winston Gerschtanowitz, die gewapend met zijn gouden koffer de cheque van €460.000 uitschreef. Daarna volgenden nog vele hilarische momenten in het mooie Oostenrijk die de zaal liet bulderen van het lachen.

Zo lagen de motorrijders en de fietsers, die in de BB&B te gast waren, met elkaar overhoop, en was de veel te optimistische gastheer Harry vaak de oorzaak van menig bedrijfsongeval.

Op vrijdag maakten een aantal leden van Taveno hun toneel debuut. Ze vertolkten als gastspeler de rol van TV-ploeg, motorrijders en niemand minder dan Helmut. Een onverschrokken boer die boven op de Maria Alm woont.

Prachtige traditie
Het samen spelen met leden van Taveno is zo langzamerhand een prachtige traditie geworden waar iedereen van geniet. Bij dit, door Oese Volluk zelf geschreven stuk, genoot het publiek van de vele spectaculaire momenten.

Ook in Ommen maakte het publiek kennis met de bijzondere werkwijze van Oese Volluk. De filmpjes die de bezoekers mee namen naar de omgeving van de Bike, Bed & Breakfast, en de gastspelers van Vechtdal Leeft TV werden enorm gewaardeerd en zorgden voor de nodige lachsalvo’s.

Op donderdag 10 maart zal het blijspel voor de laatste keer in de toneelzaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwleusen op de planken gebracht worden. Op vrijdag 18 maart wordt in de Wiekelaar, Oudleusen een uiterst succesvol seizoen afgesloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.