benefietdiner roparunteam run2day levert ruimt 1450 euro op

De ruim 80 gasten werden getrakteerd op een 3- gangen diner; als voorgerecht werd een Overijsselse Mosterdsoep geserveerd. Aansluitend een hoofdgerecht bestaande uit kipsaté met frites en salade. Het diner werd afgesloten met een overheerlijke Tiramisu. Tijdens het diner werd de muzikale omlijsting verzorgd door het duo Acoustique die geheel belangeloos vanuit Friesland naar Dalfsen waren gekomen. Ook vond er nog een verloting plaats met een aantal prachtige prijzen, waaronder een aantal entreebonnen die beschikbaar waren gesteld door Sauna Swoll.

Roparun
De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop, leveren enthousiaste mensen, in teamverband een sportieve prestatie, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker. Het uiteindelijke doel is, om geld bijeenbrengen en daarmee de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te veraangenamen c.q. te verbeteren. Het motto van Roparun is “Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” Zie ook www.roparun.nl

De opbrengsten van de Roparun worden ook lokaal besteed. In 2015 heeft het Hospice in Zwolle 200.000 euro mogen ontvangen ten behoeve van de inrichting van de nieuwbouw en onlangs heeft Isala Kliniek Zwolle een bedrag van 11.000 euro mogen ontvangen. Team Run2Day Zwolle is het initiatief van een aantal mensen die in voorgaande edities ook al hadden deelgenomen aan de Roparun, echter vanuit de route Parijs – Rotterdam. De wens om een keer vanuit Hamburg te starten, en daarmee door een groot deel van Overijssel te komen, was zo groot dat ze de handen ineen hebben geslagen. Samen met Run2Day Zwolle is een nieuw en enthousiast team opgestart.

Via Facebook en de website kunnen belangstellenden het team volgen in al hun activiteiten. Zo staat er op 18 maart een netwerk & benefietavond avond in de planning bij de Golftuin Zwolle. Deze avond zal in het teken staan van netwerken met verschillende ondernemers uit de regio Salland/Zwolle. Daarnaast zal er onder leiding van wethouder Nelleke Vedelaar een veiling worden gehouden ten behoeve van team Run2Day Zwolle.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.