Home / archiefcentraal / beerze bulten start kampeerseizoen eerder dan ooit

beerze bulten start kampeerseizoen eerder dan ooit

Dat de camping opent in het winterseizoen, gebeurde nog niet eerder. Een dag na het openingsweekend start de lente, wat hopelijk zal zorgen voor een zonnige start van het kampeerseizoen. De weersvooruitzichten lijken in ieder geval gunstig. Normaliter start het kampeerseizoen rond 1 april. Vanuit de vraag van de gasten en het feit dat Pasen dit jaar vroeg valt, is besloten om de camping al halverwege maart te openen.

Gezellige drukte
Bij de opening van de camping verwacht Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten, net als voorgaande jaren weer een gezellige drukte op het terrein. Hagedoorn: “Vanaf 9:00 uur zijn de gasten welkom om hun kampeermiddel op te zetten. Binnen enkele uren zullen zo’n 200 kampeermiddelen de nu nog lege kampeerplaatsen vullen. De nachten zijn nu nog fris, dus de bijzettentjes zullen nog wel niet opgezet worden, zodat de kinderen nog lekker warm in de caravan bij papa en mama zullen slapen. Het overgrote deel van de gasten die komend weekend arriveren, zal bestaan uit (voor)seizoenhouders, die hun kampeerplek klaar maken voor het komende, extra lange, kampeerseizoen bij Beerze Bulten.”

Het kampeerseizoen duurt dit jaar tot 30 oktober.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.