beekelaar groente fruit en zuivel geopend

“We zijn blij dat we Anne Visser om advies hebben gevraagd, want juist door dit soort specialisten wordt je blikveld verbreed en krijg je ideeën aangereikt waar je vaak zelf niet aan denkt. Deze mensen weten wat de trend is en hebben gevoel voor beleving en kunnen je precies vertellen waar je op moet letten bij een nieuwe inrichting van je winkel.”

“Datzelfde geldt voor ABCombi, die het allemaal voor ons heeft uitgetekend en die voor ons een nieuwe huisstijl heeft ontworpen. We kregen op een gegeven moment een visualisatie van hoe het zou worden op een bijna levensgrote poster, ja en toen wisten we het zeker, dit gaat het worden. Een hele investering uiteraard maar zo kunnen we dan ook weer jaren vooruit. Een gigantische klus die in vier dagen is geklaard. Vier dagen keihard werken samen met vrouw Tineke, dochter Lydia en een aantal vrijwilligers en personeel.”

Toen het idee ontstond om het assortiment uit te breiden met vruchtensappen en jams werd ook duidelijk dat er ruimte genoeg was om noten, kaas en andere zuivelproducten in de winkel op te nemen.

“Hierbij hebben we de keuze gemaakt om zoveel mogelijk terug te gaan naar de natuur, geen sappen met kleur- en smaakstoffen maar sappen die 100% gemaakt zijn van echt fruit door telers als Vink en Schulp. Ook is gekozen voor biologische zuivel deze komt rechtstreeks van het melkveebedrijf wat zuivel onder de naam “Weerribben zuivel” aan ons levert.”

“Verder hebben we als nieuw product, een heel schap met noten e.d. en natuurlijk als vanouds onze groente en fruit en blijven we uiteraard aardappels verkopen. Wij doen onze uiterste best om een top kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs en dat blijkt wel want: de kaas ligt er voor een vaste lage prijs van € 7,95 per kilo ongeacht welke kaas u ook koopt.”

Als je in de winkel kijkt zie je direct dat er aandacht is besteed aan het gevoel van beleving en dat het product met zorg is gekozen.

“Het is dus zeker de moeite waard om eens bij deze winkel binnen te lopen, waar wordt verkocht onder het motto ‘vers van land naar klant’.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.