balkbrug verliest maar scoort wel tegen koploper

Tom Bouwhuis scoorde in de 26e minuut de openingstreffer voor SV Zwolle. Vier minuten maakte Balkbrug alweer gelijk. Helaas kon Balkbrug niet heel lang genieten van de gelijkmaker. In de 32e minuut was het alweer raak voor SV Zwolle. Weer was het Tom Bouwhuis die scoorde voor de ploeg uit Zwolle. Nog voor rust leek het beslist voor SV Zwolle. In de 40e minuut scoorde Patrick Maat de 3-1 voor de ploeg van trainer Joshua Nijlant.

Echter in de tweede helft deed Balkbrug wat terug. Na een uur spelen werd het 3-2 voor de ploeg van trainer Bram Beverwijk. In het laatste kwartier bouwde SV Zwolle de score weer verder op. Christiaan Kuipers maakte de 4-2.

Balkbrug SC blijft door de nederlaag op de veertiende en laatste plek staan in 4H met maar een punt. Het wordt met de week moeilijker voor Balkbrug om degradatie nog te ontlopen. De nummers twaalf en dertien hebben zestien punten voorsprong op Balkbrug. Wel heeft Balkbrug nog veel wedstrijden te goed. Volgende week zondag komt ABS op bezoek bij Balkbrug SC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.