Home / archiefcentraal / avondvullend muzikaal programma op 2 april in trefkoele

avondvullend muzikaal programma op 2 april in trefkoele

De muziekvereniging zal met alle afdelingen een doorlopend programma neerzetten, waarin kijken en luisteren wordt gecombineerd. Leuke herkenbare nummers worden afgewisseld met vloershows en muzikale hoogstandjes waarbij zowel de jongste leerlingen als de ervaren muzikanten met veel plezier voor u spelen. De vereniging heeft een kleine 100 leden die verdeeld zijn over de Fanfare, MP-Band, Majorette, Minirettes en het Leerlingenorkest. Zij zetten allemaal tijdens deze avond hun beste beentje voor.

Het leerlingenorkest, waarbij leerlingen zitten die nog niet zolang spelen, zal een miniconcertje geven met diverse solo’s op de saxofoons, trombones, bongo’s en trompetten en hoorns. Daarna spelen zij Cheerleader waarop de minirettes hun twirls en dans vertonen.

De avond is leuk voor jong en oud en begint om 20.00 uur, de zaal (hal 1) is open vanaf 19.30 uur. Voorafgaand en in de pauze kunnen lootjes worden gekocht voor een groot aantal prijzen die gesponsord zijn door ondernemers uit Dalfsen. Kaarten aan de kassa zijn €7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen. In de voorverkoop (t/m 31 maart) zijn de kaarten 1 euro goedkoper en deze zijn te bestellen via de website www.excelsiordalfsen.nl/kaarten of te koop op donderdag 24 maart tussen 19.00 en 19.30 uur in de Vier Gezichten, Emmastraat 10 in Dalfsen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.