autobedrijf harry nijboer bestaat 25 jaar

Harry begon in 1981 als chef werkplaats bij In de Wal auto’s. Nadat dit bedrijf besloot om de autogarage af te stoten en zich nog enkel te richten op de in- en verkoop van auto’s, kreeg Harry de mogelijkheid om het garagegedeelte over te nemen. Voor een man die altijd al speelde met de gedachte om een eigen autobedrijf te beginnen, was dit natuurlijk een droom die uitkwam. Samen met zijn vrouw Maria en medewerker Jos Hullen begonnen zij aan deze immense klus. In het jaar 2000 betrok Autobedrijf Harry Nijboer het huidige pand aan de Handelsweg 2 in Lemelerveld en kwam er in het personeelsbestand een uitbreiding in de persoon van Frank Overgoor die als verkoper in dienst kwam.
Om voor de toekomst gewaarborgd te zijn zocht Harry een opvolger. Een samenwerking werd aangegaan met Frank waarmee Harry blij is dat hij in hem een opvolger heeft gevonden.

Suzuki-dealer
Door de jaren heen is het bedrijf behoorlijk gegroeid. Waar het bedrijf in de beginjaren draaide op twee medewerkers, werken er momenteel meer dan tien gemotiveerde medewerkers. Van begin af aan staat Harry Nijboer te boek als Suzuki-dealer, maar het bedrijf richt zich niet alleen op de verkoop van auto’s van het Japanse merk. De verkoop is tegenwoordig universeel te noemen. Er worden zowel nieuwe als tweedehands auto’s verkocht van diverse merken. Harry Nijboer is dus sterk in elk merk!

GlasGarage en AircoService
Evenals de zichtbare ontwikkeling van het autobedrijf heeft ook de interne ontwikkeling niet stilgestaan. Zo herbergt Harry Nijboer tegenwoordig GlasGarage Lemelerveld en AircoService Lemeler-veld. Deze onderdelen zijn aan het bedrijf toegevoegd, omdat Harry Nijboer iedere klant van A tot Z wil ontzorgen. Vandaar de slogan: “Autobedrijf Harry Nijboer laat je niet staan!” Door de certificering van de medewerkers van GlasGarage wordt het repareren of vervangen van een autoruit door de meeste verzekeraars vergoed indien hiervoor een verzekering is afgesloten.
Ook een airco moet tegenwoordig onderhouden worden. Door de geavanceerde apparatuur en de kennis van Aircoservice Lemelerveld (onderdeel van autobedrijf Harry Nijboer) zijn ze in staat uw airco te repareren en te onderhouden.

Van A tot Z
Autobedrijf Harry Nijboer wil autobezitters van A tot Z kunnen voorzien in hun behoeften en met GlasGarage en AicoService Lemelerveld is daarin een grote stap gezet. Het autobedrijf is verder aangesloten bij de brancheorganisaties BOVAG, Focwa en Schadegarant. Daardoor kunnen autobezitters ook voor schade bij Autobedrijf Harry Nijboer terecht. Het bedrijf is sinds eind 2015 Hella Service Partner. Met de diagnoseapparatuur van Hella en de kennis binnen deze groep worden de meest complexe storingen binnen de kortste keren opgelost.

Tot slot is het ook mogelijk om bij het Lemelerveldse bedrijf auto’s te leasen. Men kan kiezen uit allerlei vormen: van Private Lease tot Full Operational Lease en financieringen. De auto’s in de private lease worden gedurende drie jaar voor een vast bedrag per maand geleased, inclusief verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting. Na die periode kan de auto eventueel omgeruild worden voor een nieuwe leaseauto. Men kan er ook voor kiezen om de huidige auto door te leasen.

Harry Nijboer laat u niet staan!
Door de jaren heen mag er dan het nodige veranderd zijn binnen het bedrijf, de service is altijd hetzelfde gebleven. Autobedrijf Harry Nijboer laat u namelijk niet staan. Dit geldt zowel voor het afhandelen van eventuele schade aan uw auto als het reparatietraject daarna. Tevens kunnen klanten bij autobedrijf Harry Nijboer een autoverzekering afsluiten, waardoor de klant in alle gevallen terecht kan bij het autobedrijf en daarbij meestal geen eigen risico hoeft te betalen. Wij verzorgen daarnaast mobiliteitsservice. Dit houdt in dat u een pas krijgt waarmee u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, verzekerd bent van hulp bij pech in 27 landen in Europa. Service staat bij Harry Nijboer hoog in het vaandel en dat wordt door alle medewerkers nagestreefd.
Het bedrijf ontvangt belangstellenden dan ook met open armen tijdens de open dagen op 26 en 28 maart. Het open huis is op zaterdag 26 maart van 11.00-16.00 uur en 2e paasdag van 12.00-17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.