Home / archiefcentraal / asc62 vr1 wint overtuigend

asc62 vr1 wint overtuigend

Na de domper van vorige week (2-1 nederlaag bij hekkensluiter Lycurgus) had ASC’62 wat recht te zetten. De wedstrijd begon goed van twee kanten wat resulteerde in een schot over het doel van ASC’62.

Na 10 minuten nam ASC het heft in handen met een goed combinatie voetbal kwam Roelisse Schiphorst alleen voor de keepster en schoot goed binnen. Achterin kon Oranje Nassau de bal nog wel rondspelen maar eenmaal over de middellijn zette ASC druk en veroverde keer op keer de bal. ASC schakelde snel over met goed spel zodat Alie Tempelman-Mol, met een ouderwets puntertje, de 2-0 binnen kon tikken. Oranje Nassau kwam voor rust nog één keer alleen voor de keepster van ASC’62 maar deze werd prima gestopt door Anne van de Top.

Na rust begon Oranje Nassau feller maar kreeg geen grip op de wedstrijd mede door het prima verdedigen. De spitsen van ASC kregen steeds meer kansen. Zo ook in de 85ste minuut toen Daniëlle Pierik alleen op de keepster af kwam en beheerst de 3-0 binnen schoot en de overwinning veilig stelde. Al met al een zeer goede wedstrijd en zeer goed resultaat.

Tweede paasdag spelen de vrouwen van ASC’62 de halve finale beker district oost tegen de vrouwen van AZSV uit Aalten in Aalten. Aanvang van de wedstrijd 13.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.