advertorial jhx verhuur is van alle markten thuis

Als scheerspecialist was Jarno jarenlang een van de grootste jongens op zijn vakgebied. Nog maar enkele jaren geleden ontdeed hij elk seizoen talloze paarden van hun vacht in stallen verspreid over heel Europa. Maar de paardenwereld wordt gevoed door sponsoren en particulieren en zakte na de crisis volledig in elkaar. De ene na de andere stal reduceerde het aantal paarden of ging failliet en zo liep Jarno’s praktijk langzaam terug. “Ik vulde dat wel op met het geven van scheerlessen op scholen en rijverenigingen, maar besefte dat ik er iets bij moest gaan doen. Toen kwam dit pand op mijn pad. Ik besloot het te huren en heb er een ‘scheerstraat’ in gebouwd, een kapsalon, maar dan voor paarden. Maar het grootste deel ben ik gaan gebruiken voor de verhuur van machines en gereedschappen voor ondernemers en particulieren”, vertelt Jarno.

En zo gezegd zo gedaan: JHX Verhuur werd opgericht. Jarno investeerde in zijn verhuurpark en sloot een contract af met Compac Rent, via wie hij bijvoorbeeld shovels en kranen tot 30 ton in de verhuur heeft. “Ik ben heel blij met deze samenwerking. Want dit betekent dat ik een totaalpakket kan aanbieden, van een minikraan van 800 kg tot een megakraan en alles wat daar tussen zit. En hebben wij het niet, dan zorgen we dat het er komt. Niemand komt hier met een vergeefse zoekvraag.”

De bedrijfskleur van JHX Verhuur is Vechtdalroze, evenals de wanden in zijn hallen. Een kleur die volgens Jarn0 alles zegt over de sfeer binnen zijn bedrijf. “Wij zijn echt een club uit het Vechtdal. Service, klantvriendelijkheid en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We ontvangen onze klanten gewoon aan de grote tafel in de keuken. Mijn vader werkt ook mee in het bedrijf. Hij heeft een aantal jaren geleden een zware hersenbloeding gehad en is toen in de WAO terecht gekomen. Hij verleent hier nu allerlei hand- en spandiensten onder begeleiding van een buddy. Hij heeft zo zijn vaste klussen en als het druk is ontvangt hij de klanten met koffie. Hij heeft daar veel plezier in, dat vind ik heel mooi.”

Klanten kunnen op de website www.jhx.verhuur.nl een keuze maken uit het diverse aanbod van JHX Verhuur, van een hoogwerker op een aanhanger tot handgereedschap, alles staat er op. Grote en kleine klussers, bedrijven en particulieren kunnen zo klussen waar ze zelf de gereedschappen of de apparatuur niet voor hebben, toch uitvoeren en het materieel gewoon tijdelijk huren bij JHX. “We breiden het aanbod ook geregeld uit”, vertelt Jarno. “Ik wil alles kunnen leveren waar mijn klanten behoefte aan hebben.” En dat blijkt. Houtklover nodig? Geen probleem. 22-tons kraan op rupsbanden? Net zo makkelijk. Ook op de facebookpagina van JHX Verhuur worden de nieuwe aanwinsten gemeld en staan geregeld berichten van tevreden particulieren en bedrijven die een klus die eerst onmogelijk leek, met gehuurd gereedschap toch konden klaren. “Dat is natuurlijk ook waar we het voor doen”, stelt Jarno. “Tevreden klanten, dat is waar het om draait.”

12 maart houdt JHX Verhuur aan de Eskampweg 5 in Ommen een feestelijke Open Dag waarop iedereen welkom is om het machinepark eens van dichtbij te komen bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.