Home / archiefcentraal / zwaar bevochten gelijkspel voor hoonhorst

zwaar bevochten gelijkspel voor hoonhorst

Onder moeilijke omstandigheden waarbij vooral de wind een hinderlijke factor was werd de strijd om de koppositie uitgevochten in Hoonhorst. Trainer Bert Spies van Hoonhorst: ‘Vlak voor rust komen wij 0-1 achter door een fout van ons op het middenveld. Tegen een ploeg als Ulu Spor is het dan lastig om terug te komen’. Spies geeft aan veel onrust te zien in het spel van zijn ploeg en dat van Ulu Spor.

In de 80e minuut weet Hoonhorst langszij te komen. Spies: ‘Jeugdspeler Joey Kroes maakt vanuit een corner een schitterend doelpunt. Hij komt goed voor zijn man en kopt de bal diagonaal in het doel waardoor de 1-1 op het scorebord komt’. Een terecht, maar zwaarbevochten gelijkspel is uiteindelijk het eindresultaat.

Volgende week heeft de ploeg uit Hoonhorst geen wedstrijd. Zondag 6 maart staat vervolgens de uitwedstrijd in Luttenberg tegen SDOL op het programma.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.