zpommen sluit zich aan bij zp netwerken regio zwolle

Zij wil namens de aangesloten ZP-netwerken (o.a. geworteld in Ommen, Hardenberg, Raalte, Dalfsen, Zwolle, Kampen en Steenwijkerland) de belangen van ZP’ers op regionaal niveau behartigen door de kwaliteit van ZP’ers zichtbaar te maken en de verbinding met MKB en grootbedrijf te leggen en de onderlinge verbinding en kennisuitwisseling tussen aangesloten ZP Netwerken te bevorderen.

De eerstvolgende bijeenkomst van ZPOmmen is op do 3 maart in Restaurant Flater eten & drinken aan de markt in Ommen. De avond start om 20.00 uur met een korte vergadering en de inloop is vanaf 19.30 uur.

Henk Jan Schuurhuis Van Vechtdal-accountants informeert over de laatste ontwikkelingen rondom de VAR en de gevolgen hiervan. Daarna volgt een sessie over New Time-Management; meer grip, overzicht en controle in je werk? Meer rust in je hoofd? Proactief blijven werken aan de juiste zaken? Doelen halen, je mailbox écht iedere dag leeg en met een voldaan gevoel naar huis? Het kan! Frans Heerink, trainer bij FocusXL legt uit hoe. Om 22.00 uur is de afsluiting met borrel om bij te praten en te netwerken.

De avond is bedoeld voor leden van ZPOmmen alsook voor geïnteresseerde ZP’ers uit Ommen en omstreken bedoeld. Niet-leden hebben de mogelijkheid om ter kennismaking 1 x gratis een ledenbijeenkomst bij te wonen. Daarna mogen ze lid worden. Allen dus van harte welkom! op donderdagavond 3 maart. Voor meer info: www.zpommen.nl en aanmelden kan via het e-mailadres info@zpommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.