Home / archiefcentraal / zomer voetbaldagen in dalfsen

zomer voetbaldagen in dalfsen

Tijdens de Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, onder leiding van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue en een wedstrijdbal.

Dalfsen, 22, 23, 24 augustus 2016
Zwolle, 22, 23, 24 augustus 2016
Nunspeet, 15, 16, 17 augustus 2016
(Let op! Nunspeet valt onder een andere regio)

Inschrijven
Ook dit jaar gebeurt het inschrijven weer digitaal. Via het invulformulier kunnen de benodigde gegevens ingevuld worden. Ervaring van voorgaande jaren leert dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. De organisatie vraagt hiervoor begrip en adviseert om het te blijven proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als je een bedankpagina krijgt. Daarnaast maakt de betaling de inschrijving definitief. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Locaties & kosten
Het deelnamebedrag voor de editie 2016 (3-daagse) bedraagt €97,50 en is inclusief het Voetbaldagen promotiepakket, bestaande uit een uniek tenue en een bal. Daarnaast zal ook de lunch en de pauzes volledig verzorgd worden door ProjectSports.

Locatie Zwolle
Accommodatie ‘De Vegtlust’
Boerendanserdijk 55
8024 AE Zwolle
Data: Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus 2016

Locatie Zwolle
Accommodatie ‘Jo van Marle Sportpark’
Landsheerlaan 42-44
8016 KH Zwolle
Data: Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus 2016

Locatie Dalfsen
Accommodatie ‘Gerner’
Haersolteweg 10
7722 SE Dalfsen
Data: Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus 2016

Locatie Nunspeet
Accommodatie ‘De Wiltsangh’
Sportlaan 1
8072 CA Nunspeet
Data: Maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus 2016

Kijk voor opgave en meer informatie op www.projectsports.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.