Home / archiefcentraal / zenderen paar maatjes te groot voor vilsteren

zenderen paar maatjes te groot voor vilsteren

Trainer Dick Runherd geeft aan dat het gelukkig maar 5-1 is geworden. Gezien het spelbeeld had deze score vele malen groter kunnen zijn. Al na 45 minuten spelen stond het 2-0 voor de thuisploeg. De ploeg uit Vilsteren had de gehele eerste helft weinig in te brengen.

De eerste vijf minuten na rust is er een grote kans voor Vilsteren op de aansluitingstreffer, maar verzuimen deze te maken. En dan gaat het ineens snel. Vilsteren speler Nico Nijhoff schiet de bal in eigen doel waardoor de 3-0 op het bord staat. Vijf minuten later in de 55e minuut krijgt de thuisploeg een penalty mee. Runherd: ‘De penalty gaat er in en het staat 4-0. Dan denk je toch wel even op naar veel en veel meer’. Justus von Martels redt de eer van Vilsteren en schiet de 4-1 binnen. En tien minuten voor tijd wordt de eindstand bepaald op 5-1.

Runherd is heel reëel en geeft aan dat het een terechte overwinning is van Zenderen Vooruit: ‘Ze zijn gewoon een maatje te groot voor Vilsteren’.

Zondagmiddag 6 maart speelt de ploeg van Runherd thuis tegen s.v. Mariënheem.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.