winkeliers ommen zijn diefstal spuugzat

Vooral de laatste diefstal waarbij een jas werd gestolen was voor de winkeliers frustrerend. Bij een kledingwinkel werd toen een jas gestolen door een asielzoeker. Met behulp van omstanders kon de dief snel worden gepakt, maar was de jas volgens de wet eigendom van de dief. Uiteindelijk kon wel geregeld worden dat de jas terugkwam bij de rechtmatige eigenaar. Naar aanleiding van dat geval en eerdere situaties kwam burgemeester Boumans samen met de voorzitter van de HVO op bezoek in de winkel om te praten.

Aankomende maandag komt de burgemeester nogmaals op bezoek om de situatie te bespreken. Hij komt dan wederom niet alleen, want hij neemt iemand van het COA en iemand van justitie mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.