Home / archiefcentraal / weet wat liefde is in de ngk dalfsen

weet wat liefde is in de ngk dalfsen

Het bericht van de kerk: “Liefde! Iedereen heeft er wel een idee of een gevoel bij, en niemand kan zonder liefde. Maar om nu precies te zeggen wat het is? Dat is nog niet zo makkelijk. Wat kan helpen is om een voorbeeld in gedachten te nemen: een persoon of een gebeurtenis, die met liefde te maken heeft.”

“In de Bijbel wordt bijna 250 keer het woord ‘liefde’ gebruikt. En dat is niet voor niets: de Bijbel staat namelijk vol met voorbeelden van Gods liefde voor ons mensen. Maar ook over liefde van mensen voor elkaar. Daarover willen we op 14 februari met elkaar zingen, lezen, bidden, en over doorpraten. De samenkomst begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur is de kerk al open, voor een kopje koffie en om elkaar alvast te ontmoeten.”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.