Home / archiefcentraal / vrijwilligers in ommen worden in het zonnetje gezet

vrijwilligers in ommen worden in het zonnetje gezet

Vrijwilligers maken dus het verschil en verdienen daarvoor een groot compliment. Daarom willen de gemeente ook dit jaar, als dank voor hun inzet, alle vrijwilligers in de gemeente Ommen een feestelijke avond aanbieden. Evenals voorgaande jaren heeft de werkgroep Vrijwilligersevenement hiervoor een aantrekkelijk programma samengesteld en vindt het evenement plaats in theater De Carrousel op vier verschillende avonden.

Het belooft ook dit jaar weer een mooie avond te worden, want de semi akoestische, zeskoppige band Play it Again komt voor de pauze met ‘De Rieke Brummelplukker’. Een muzikale vertelling in het dialect naar het sprookje van Godfried Bomans door Gerlinde Endeman (zang), Bert Kroese (zang, gitaar, mandoline), Bert Luiken (bas, contrabas), Hans de Jong (gitaar), Tom Wijnen (gitaar) en Bert Zwinselman (drums).

Na de pauze brengen de boswachters van Staatsbosbeheer Vechtdal op geheel eigen wijze een “Ode aan de Vecht”. Met Nico Arkes (gitaar), Ruud Jonker (percussie, basgitaar), Jos Kloppenburg (gitaar en mondharmonica) en de “Witte Wieven” maken ze als Stepping Stones een muzikale verbinding in beeld en geluid tussen mens en natuur”

Het Vrijwilligersevenement vindt plaats op:
– Maandag 11 april om 19.30 uur
– Dinsdag 12 april om 19.30 uur
– Woensdag 13 om 19.30 uur
– Donderdag 14 april om 19.30 uur

Wil je binnen jouw organisatie nagaan wie van de vrijwilligers een gratis toegangskaart willen ontvangen voor één van deze avonden?

De kaarten zijn uitsluitend bedoeld voor de vrijwilligers die actief zijn bij jouw organisatie. Onder vrijwilligerswerk wordt verstaan: “Het werk dat in enig georganiseerd verband onverplicht en onbetaald wordt verricht ten behoeve van anderen of de samenleving.” Een vrijwilliger is dus bijvoorbeeld wél de penningmeester bij de zangvereniging, maar niet de zanger. Wél de kantinehulp bij de voetbalvereniging, maar niet de voetballer.

Het is helaas niet mogelijk kaarten aan te vragen voor introduces. Ook kan niet gegarandeerd worden dat alle aanvragen volledig worden gehonoreerd.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Thea van Diepen, coördinator Vrijwilligerssteunpunt Ommen, Chevalleraustraat 2 in Ommen, telefoon 14 0529 of email vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.