Home / archiefcentraal / volop belangstelling voor kringloop de tweede ronde

volop belangstelling voor kringloop de tweede ronde

Jonny had al langer het idee om iets voor zichzelf te beginnen en in het voormalig AH-pand zag hij wel een mogelijkheid. Na weken van rekenen, tekenen, schoonmaken en inrichten is er een mooie ruime winkel gecreëerd waar voor elk wat wils te vinden is. Voor Sharon, die uit de zorg afkomstig is, was een winkel een hele overgang, maar ze vindt het nu erg leuk. “Maar de zorg blijf ik er wel bij doen, hoor, dat vind ik ook leuk om te doen” verzekert ze. Heeft ze daar dan nog tijd voor, de winkel is immers 6 dagen open? “O, dat doe ik dan zondagmiddag en ‘s avonds nog”, zegt ze.

De Tweede Ronde komt eventueel bij klanten thuis spullen ophalen en bezorgt ook.

Aan de Schurinkstraat is in korte tijd een aantal leegstaande panden opnieuw in gebruik genomen: Joons Bloemen, Ter Haar en Dunnink Hypotheken en Verzekeringen en nu Kringloop de Tweede Ronde. Totaal verschillende zaken, maar een mooie invulling van de Schurinkstraat.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.