volle zalen voor uitvoering van de kleine kunst

De vierhonderd bezoekers zagen een blijspel in drie bedrijven geschreven door
J. Hemmink-Kamp. In een zeventiger jaren decor speelden de spelers hilarische stukjes voor een werd er volop gelachen in de zaal. Debutante Marjan Dreves oogste veel lof door haar spel.

Het blijspel gaat over de familie Hofman, die na aandringen van ma Hofman net verhuisd zijn naar de Kerkestraat, een keurige straat. Maar als ma ook nog een auto wil hebben omdat iedereen in die keurige straat een auto heeft, gaat het pa toch wat te ver. Eigenwijs als ma is probeert ze toch haar zin door te zetten. Maar gelukkig heeft Pa Hofman een paar joviale vismaten die hem niet in de steek laten. Maar dat het allemaal niet zo gaat zoals pa gedacht had laat zich raden. Voldoende ingrediënten dus voor een heerlijk avondje toneel.

Door de overweldigende belangstelling, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari zijn al uitverkocht, is er besloten om een extra voorstelling te geven op vrijdag 12 februari a.s. om 19.45 uur in “de Overkant”. Kaarten hiervoor kunnen worden gereserveerd via Belie Morrenhof tel.nr. 0529-431282 of via de site www.dekleinekunstdalfsen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.