Home / archiefcentraal / vodafone zoekt alternatief voor zendmast in dalfsen

vodafone zoekt alternatief voor zendmast in dalfsen

We vroegen de gemeente Dalfsen om een reactie, deze reactie luidde als volgt:
“Vodafone weet inmiddels dat er veel tegenstanders zijn van een mast in het bosje. Vodafone is daarom op dit moment opnieuw de locaties die al beoordeeld zijn, opnieuw aan het bekijken en onderzoekt ook of er niet toch een andere oplossing te vinden is. Dit kost tijd. Er moeten (opnieuw) gesprekken worden gevoerd en berekeningen voor het bereik in de noordwesthoek van de kern Dalfsen worden uitgevoerd. Vodafone verwacht hiervoor een week of vier nodig te hebben. De gemeente wacht op dit moment de reactie van Vodafone af. Het college van burgemeester en wethouders moet overigens nog een definitief besluit nemen. Dat is ook duidelijk aangegeven aan de omwonenden. De gemeenteraad is via het raadsinformatiesysteem ook op de hoogte gebracht van deze kwestie.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.