Home / archiefcentraal / vlooienmarkt in de diamanthal balkbrug

vlooienmarkt in de diamanthal balkbrug

Twee hallen vol met een scala aan echte vlooienmarkt spullen, d.w.z. minimaal 70% gebruikt, oud, antiek of overjarige artikelen en goederen. Ook ambachtelijke of hobbymatig gemaakte producten zijn er te vinden. Soms leidt dit tot opmerkelijke vondsten. Ook verzamelaars zijn hier vaak succesvol. Al jaren is de markt in de Diamanthallen een begrip voor zowel bezoekers als standhouders. Het is een prachtige locatie, beschut tegen regen en wind en goed bereikbaar.

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers, dus niet commercieel. De markt vindt in het winterseizoen elke vierde zaterdag van de maand plaats. Opening van 08.00 tot 13.00 uur. Entree volwassenen € 1.50, kinderen gratis. Ruime gratis parkeergelegenheid rond de hallen. Voor info, vlooienmarkt@diamanthal.nl of www.diamanthal.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.