Home / archiefcentraal / verkiezing rozentrios door dedemsvaria

verkiezing rozentrios door dedemsvaria

De verkiezing van het Minitrio en het Rozentrio 2016 vindt plaats in de theaterzaal van de Baron. Iedereen is van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. De ontvangst is vanaf 19.00 uur, waarna om 19.30 uur een begin wordt gemaakt met de verkiezing van het Minitrio. Verwacht wordt dat de namen van het minitrio omstreeks 20.45 uur bekend gemaakt kunnen worden. Direct daarna is de verkiezing van het Rozentrio. De namen van de opvolgers van Miron, Ilona en Amber zullen omstreeks 22.15 uur bekend worden.

De kandidaten krijgen een aantal vragen voorgelegd en moeten enkele opdrachten uitvoeren. Één en ander wordt beoordeeld door het bestuur en een vakjury. Aan de hand van een totaalscore wordt uiteindelijk bepaald welke trio’s de gezichten van de 45e editie van de Dedemsvaria gaan worden.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.