Home / archiefcentraal / verbeter het geluid in uw woonkamer en pak direct uw verlichting aan

verbeter het geluid in uw woonkamer en pak direct uw verlichting aan

Plameco merkt dat er ook erg veel vraag is naar het weghalen van de galm in de woningen, en ook veelal bedrijfsruimtes. Vaak krijgt Plameco de vraag of er iets gedaan kan worden aan de galm in een bepaalde ruimte. Dit komt voort uit een ervaring dat je elkaar moeilijk kan verstaan bij verjaardagen, het geluid van de TV te hard staat, de kinderen te veel herrie maken, of tal van andere oorzaken. Het antwoord op de vraag is ‘ja’.

Een galm is het gevolg van harde wanden, plafond en vloer. Als er dan ook nog weinig gestoffeerd meubilair in staat en er geen gordijnen hangen is een galm onvermijdelijk. Een galm klinkt ook niet erg, maar bedenk wel dat dit gevolgen heeft. Je kunt elkaar slecht verstaan, je bent slecht geconcertreerd en gedesoriënteerd, het is onrustig en je kunt niet bepalen uit welke richting het geluid komt. Ook leidt een galm tot slechte geluidskwaliteit van stereo of thuisbioscoop.

Akoestisch plafond
Plameco Vakbedrijf Ommen heeft de ideale oplossing: het akoestische plafond. Hiermee zorg je ervoor dat de galm in je woonkamer, keuken of andere ruimte sterk gereduceerd wordt. Dit realiseert Plameco door een geluidsisolerende laag aan te brengen, net boven het nieuwe Plameco plafond. Hierdoor wordt het geluid niet teruggekaatst in de woonkamer maar gedempt.

Komend weekend houdt Plameco weer een Plafondshow. Je kunt je hier uitvoerig laten voorlichten en de koffie staat uiteraard voor je klaar.

Plafondshow en Informatie weekend Akoestische plafonds aanstaande:
– Vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
– Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
– Zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Bij opdracht van het plafond krijgt u een geluidsmeting in uw woning gratis!

Plameco Vakbedrijf Ommen is gevestigd aan de Van Ruisdaelstraat 23b in Ommen. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via 0529-764004. Kijk voor meer informatie op www.plamecovakbedrijfommen.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.