Home / archiefcentraal / vechttoneel met boerenklucht in ommen

vechttoneel met boerenklucht in ommen

Afgelopen vrijdag was de eerste opvoering van de boerenklucht ‘Holder de Bolder op de Hooizolder’. In een stampvolle Wiekelaar in Oudleusen heeft het publiek met volle teugen genoten van de voorstelling.

Er staan nog twee voorstellingen gepland. De voorstelling van komende zaterdag 13 februari in het Trefpunt in Balkbrug is al volledig uitverkocht. Wie dit spektakel niet wil missen kan zaterdag 20 februari nog terecht in Ommen. De voorstelling wordt dan gegeven in het Hervormd Centrum. Kaarten (5 euro) zijn aan de deur verkrijgbaar, maar wellicht is het verstandig te reserveren. Dit kan via vechttoneel@gmail.com of telefonisch bij Erna Roddenhof (0523-658169).

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.