valentijnsconcert in de gashouder dedemsvaart

De akoestische band The Kelly’s speelt vanaf 15.00 uur op het Gashouder Podium bekende Love Songs uit de jaren ’70 en ’80. Engelstalig met vleugjes Nederlandstalig en eigen werk. Van Lionel Richie tot John Lennon, van Coldplay tot The Moody Blues, van John Legend tot Christina Aguilera en van Marco Borsato tot André Hazes. Het eigen liedje ‘Tindermeisjes’, dat een humoristische inslag heeft, is nog niet uit, maar wordt als primeur in de Gashouder gespeeld. The Kelly’s bestaat uit Kelly Callenbach, zang/toetsen, Rutger ten Hove (geboren en getogen in Dedemsvaart) zang/gitaar en Melchior Bornhijm, zang/gitaar. Info en kaarten www.gashouderdedemsvaart.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.