Home / archiefcentraal / vakantie bijbel club ommen

vakantie bijbel club ommen

Achter de schermen wordt al druk geklust om rond het thema ‘De Bouwplaats’ een mooi programma aan te kunnen bieden. Bijbelverhalen en knutselen met als onderwerpen: Ontwerpen, Schilderen en Repareren. Dat past helemaal bij de Vakantie Bijbel Club.
Op het programma staat dit jaar o.a. bonbons maken, timmeren, toneel, dansworkshop, foto-fun, speurtocht, bouwen met verschillende materialen en nog veel meer. Kijk voor het volledige programma op de website vakantiebijbelclubommen.nl/programma. Iedereen in de basisschoolleeftijd, van 4 t/m 12 jaar, is van harte welkom!

De vele vrijwilligers staan te popelen om er drie mooie en gezellige ochtenden van te maken. Inschrijven kan via vakantiebijbelclubommen.nl/aanmelding. Er wordt een kleine bijdrage van € 0,50 per ochtend gevraagd.

Er worden nog vrijwilligers gezocht. Iedereen die graag mee wil helpen kan zich aanmelden via vakantiebijbelclubommen.nl/vrijwilligers.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.