usv in blessuretijd langs davo

Met de wind in de rug startten de Deventenaren op sportpark Rielerenk sterk.
Na slordig balverlies op het middenveld van USV kwam de thuisploeg in de 13e minuut door een doelpunt van Akila Waragoda op 1-0. USV pakte de draad, na deze teleurstellende start, goed op. Niek Ekkelenkamp, Ron Meijerink en Leon Kooiker kwamen een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Zoran van der Leije maar tot scoren kwamen ze niet. Op slag van rust vergrootte Marcelino Bianco verrassend de voorsprong naar 2-0, maar direct hierna kon Ron Meijerink de aansluitingstreffer laten aantekenen, 2-1.

De tweede helft trok USV, met uitblinkers Martijn Verburg en Chiel de Weerd, de wedstrijd volledig naar zich toe. Davo was nauwelijks nog bij machte aanvallend gevaar te stichten. Aanval op aanval ging richting Van der Leije maar met kunst- en vliegwerk kon de symathieke keeper tot de 86e minuut zijn doel schoon houden. Toen werd Ekkelenkamp binnen het strafschopgebied onreglementair gevloerd en maakte penaltykiller Sander Schaeffer zijn faam waar door de 2-2 onberispelijk binnen te schieten. De blauwwitten zetten in de slotminuten nog een extra tandje bij en op randje buitenspel kon ‘supersub’ Tjerk Poppens in de 93e minuut met een prachtige lob de 2-3 in het doel tikken.

Ondanks dat de overwinning moeizaam tot stand kwam was de winst van USV, op basis van het vertoonde spel, verdiend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.