unive schenkt linnenkarren en stofzuiger aan kledingbank nieuwleusen

“Hier zijn we enorm blij mee”, zegt Agnes Mulder van de Kledingbank Nieuwleusen. “Het was altijd een heel gesjouw om alle kleding van huis naar de kledingbank te krijgen en dan van de auto naar de sorteerplek. Door de komst van de linnenkarren liggen er ook geen zakken met kleding meer op de grond en dat staat een stuk netter.” Dankzij de nieuwe stofzuiger hoeft er niet meer geveegd te worden en kunnen de vloeren beter stofvrij worden gehouden.

Het Unifonds van Univé is een maatschappelijk fonds van en voor leden van Univé Stad & Land. Elk lid kan een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project, stichting of vereniging in het werkgebied van Univé Stad & Land.

De Kledingbank Nieuwleusen wil een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in de gemeente Dalfsen en omgeving door kleding in te zamelen en dit te verstrekken aan mensen die het op dit moment zelf niet kunnen bekostigen. Je kunt helpen door schone kleding, schoenen, beddengoed, bad- en keukentextiel, toiletartikelen te brengen naar de diverse inzamelpunten; www.kledingbanknieuwleusen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.