Home / archiefcentraal / uitmarkt dalfsen komt er weer aan

uitmarkt dalfsen komt er weer aan

Op 23 april wordt de Uitmarkt Dalfsen 2016 georganiseerd door Stichting Kunst om Dalfsen, op het evenemententerrein bij het gemeentehuis in Dalfsen. Op twee overdekte podia worden theater, dans, zang, poëzie en diverse soorten muziek afgewisseld om belangstelling van bezoekers te krijgen, waardoor zij meer van de performer(s) willen zien. In een tent zijn kramen waar verenigingen flyers kunnen uitdelen, organisatoren voorverkoop van kaarten kunnen houden en kunstenaars hun beeldende kunst kunnen laten zien aan het belangstellende publiek.

Tegelijkertijd en op hetzelfde terrein vindt de eerste dag van de Koningsdagfeesten plaats met een vrijmarkt, activiteiten voor kinderen en een heerlijk terras waar publiek en deelnemers kunnen genieten van een professioneel verzorgde verfrissing.

Het thema van de Uitmarkt Dalfsen 2016 is evenals het thema voor het kunst- en cultuurweekend dat in de eerste week van mei plaatsvindt: ‘De Vondst’. Dit thema verwijst naar de trechterbekers en de Merovingische gebruiksvoorwerpen die onlangs zijn gevonden in Dalfsen.

Alle bands, verenigingen, muziekdocenten, theatergezelschappen, clubs, dichters en artiesten die zichzelf, een feestavond van hun club of een uitvoering willen promoten kunnen zich aanmelden via uitmarkt@kunstomdalfsen.nl. Opgave telefonisch of via sms is ook mogelijk door contact op te nemen via 06-38549604. De ervaring leert dat de animo groot is, geef je dus snel op.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.