uit je dakkie op ravers unite in ommen

Het is de derde editie van het feest dat zich richt op de hardere stijlen binnen de dancemuziek: hardstyle, freestyle en hardcore. Vijf bekende DJ’s uit de regio zorgen voor de beats. Het hardstyle-gedeelte is in vertrouwde handen bij Demolition DJ, Scorp-X en AndyB. Via freestyle gaat het tempo vervolgens gestaag omhoog richting hardcore, als Hard SL en Prolaxx achter de draaitafels verschijnen.

3 Wise Monkeys is de voormalige Breakaway in Ommen, een zaal die zich volgens de organisatoren perfect leent voor het evenement. Met plek voor 300 gasten, een stevig geluid en een sluitingstijd van 4.00 uur krijgen de DJ’s alle gelegenheid hun muzikale verhaal met het publiek te delen. En in tegenstelling tot wat de posters doen vermoeden: iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom!

Kaarten kosten 6,- euro en zijn online te koop via raversunite.nl/tickets of via de Facebookpagina van het evenement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.