Home / / twee nieuwe exposities in gemeentehuis dalfsen

twee nieuwe exposities in gemeentehuis dalfsen

Ineke Flierhuis : Expositie abstracte schilderijen
“Als amateur schilder ik vooral met acrylverf. Gezichten boeien me. De blik van een vrouw…. aan wie of wat denkt zij? Wat voelt ze? Trots, blijheid, verdriet of juist haar kracht? Ik probeer die emoties en gedachten uit te drukken”, aldus kunstenaar Ineke Flierhuis. “Het abstracte werk is in grote bewegingen, met verschillende structuren, opgezet”.

Irma Reimink: Expositie keramiek
De keramiekbeelden zijn gemaakt door Irma Reimink, afkomstig uit Lemelerveld. Irma heeft jaren lang les gehad van Alexandra Veneman. Ze noemt het zelf een uit de hand gelopen hobby, waar ze nog steeds heel veel plezier aan beleefd.

“Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl gecreëerd die mensen herkennen. De meeste beelden zijn vrouwen figuren, realistisch en abstract, maar natuurlijk met veel rondingen. “Ik maak gebruik van verschillende glazuren en stooktechnieken. Ook maak ik beelden in opdracht, wat natuurlijk extra uitdagend is. Het is erg leuk om op deze mooie locatie mijn expositie te houden en ben benieuwd wat u ervan vindt. Komt u kijken en laat u een berichtje achter in mijn gastenboek?”

Lees ook

Greenshoes overhandigt royaal bedrag aan hospice Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week overhandigde Gerlof Velthuis, voorzitter van wandelvereniging Greenshoes uit Dalfsen, een cheque …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.