turnster madelief logtenberg pakt zilver

De laatste weken is er erg hard getraind aan de afwerking en nu moest blijken of het al die moeite waard zou zijn. Marit Nijzink bij de Pupil 2 heeft een prima wedstrijd geturnd en was dan ook tevreden met haar 11 de plaats. Ook Sophie Kappert wist zich bij de Jeugd 1 staande te houden en eindigde haar wedstrijd met een 13 de plaats. Gelijktijdig wist Madelief Logtenberg bij de Jeugd 2 wat haar te doen stond. In de voorronden al bij de eerste 5. Nu moest het gebeuren, een plaats bij de eerste 7 zou kunnen, maar dan mocht je geen steek laten vallen.

Madelief ging meteen goed van start en wist zelf een eerste plaats te pakken op brug. Na alle toestellen geturnd te hebben kreeg Madelief het zilver opgehangen, een tweede plaats. Een prestatie om trots op te zijn. Madelief kreeg loon naar werken en plaatste zich voor de landelijke finales.

Ook Sterre Bartels bij de Junioren zou een kans moeten maken om door te stromen. Sterre had duidelijk haar dag niet en turnde niet zo scherp als anders. Toch wist ze door rustig te blijven haar punten bijeen te turnen en eindigde op een 8 ste plaats. Waar ze erg tevreden mee was en niet op gerekend had. Ook Sterre gaat door naar de landelijke wedstrijden. In dezelfde categorie moesten Myrthe Brekveld en Kim van Ringen genoegen nemen met een plaats in de middenmoot. Dit kwam deels door de spanning en het hoge niveau.

De senioren Carlijn Beernink en Naomi Slager lieten zien niet voor niets te zijn gekomen en wisten naar behoren te turnen. Naomi werd 20ste en Carlijn 23ste.

De prestaties stelden de trainers zeer tevreden, want de verschillen waren dermate klein dat door een paar kleine foutjes je zo tien plaatsen terug geworpen kon worden.

Volgende week zaterdag zal een ander deel van de selectie bij de 2 de Districts finale in Winterswijk proberen plaatsen bijeen te turnen voor de landelijke wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.