ttv horsman kan geen potten breken op wk in volendam

Donderdag 18 februari streden ze mee in de 640 KG klasse. De poule waar ze in zaten zag er op voorhand al zwaar uit. Bij TTV Horsman in de poule zaten al drie andere Nederlandse teams waar ze het in de Nederlandse competitie al vaak tegen moet afleggen. Dat de buitenlandse ploegen ook hun mannetje staan kwamen ze snel achter. Er moest tegen negen teams gestreden worden. De eerste zeven teams bleken allemaal één of meerdere maten te groot voor de Horsmannen. De laatste twee teams werden wel verslagen. Dit resulteerde dus in een zevende plaats.

Alice vd Weide (meetrainend bij Horsman) deed mee met een buitenlandse damesploeg en wist hiermee wel een mooie bronzen medaille te veroveren!

Vrijdag 19 februari stond de mix 600 Kg op het programma. Hiervoor waren de verwachtingen wat hoger. Samen met de dames van veterinair touwtrek genootschap gingen ze de uitdaging aan! Op de selectie wedstrijden grepen ze hier net naast de eerste plek. Echter bleek ook hier het niveau genadeloos hoog te zijn. Ook nu werden er te weinig wedstrijden gewonnen om bij de beste 4 te komen.
TTV Horsman weet weer waar ze staan en is weer vele ervaringen rijker.

Het weekend stond in teken van de Landen teams. Voor TTV Horsman zat het er dus op. Voor collega Doeke vd Weide echter nog niet. Hij deed mee in het Nederlandse team onder 23 jaar. Zei wisten hier ook een mooie bronzen medaille te behalen.

Al met al toch een mooi en bovenal gezellig WK gehad. TTV Horsman wil iedereen die ze op welke manier dan ook gesteund heeft hartelijk bedanken.

Lijkt het je nou ook leuk om volgend seizoen aan te sluiten stuur dan even een berichtje via de Facebook pagina van TTV Horsman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.