Home / archiefcentraal / trein is geborgen spoorherstel is begonnen

trein is geborgen spoorherstel is begonnen

De berging van de trein werd bemoeilijkt doordat een aantal rijtuigen in het drassige weiland terecht waren gekomen. De rijtuigen zijn op diepladers gezet en worden naar Meppel gereden. In de werkplaats van vervoerder Arriva wordt verder onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

Inmiddels is ook begonnen met het herstel van het spoor. Door de botsing zijn de bovenleiding, de spoorstaven, dwarsliggers en spoorapparatuur flink beschadigd. Na herstel van het spoor zelf, is er vervolgens nog tijd nodig voor het uitvoeren van veiligheidstesten. Zoals het er nu naar uit ziet zullen al deze werkzaamheden nog wel enkele dagen in beslag nemen.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.