Home / archiefcentraal / toneelvereniging udi uit drenthe komt weer naar dalfsen

toneelvereniging udi uit drenthe komt weer naar dalfsen

Toneelvereniging UDI uit Drenthe komt dit keer twee avonden spelen. Dat was vorig jaar een groot succes, hier hebben ze mensen echt een groot plezier mee gedaan. Je kan vast gaan reserveren, zorg dat je daar bij bent, want je lacht je te pletter. Doe dat nu maar gelijk, anders giet het wéér hen, neem ook de buren mee voor zo’n avondje.

Ook dit jaar is het weer zover, een komisch toneelstuk waar ook de toneelspelers zich erg op verheugen. Ze oefenen nu al maanden lang iedere week trouw om je aan het lachen te krijgen en een leuke avond te bezorgen. Dit jaar speelt het geestige stuk zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuisje.

Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Dan komt ene Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Echter ziet Dokter Hogebaum hem per ongeluk voor zijn opvolger aan, wat tot bizarre situaties leidt. Joop denkt al snel dat hij dus ingehuurd is als dokter en vindt dat eigenlijk wel interessant, hij doet dan ook hartstikke zijn best.
Maar waar is de echte nieuwe dokter ? En wat voor bezoekers komen er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis?
Zo is er Nella, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan. En komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roel langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waar hij voor langs komt? Gelukkig beschikt het ziekenhuis over het kordate hoofd van de verpleging: Joke, en verpleegkundige Annie, maar of die de boel nog kunnen redden? “Extra Hulp op de Eerste Hulp” is weer een dolkomische klucht die van de ene dolle situatie in de andere over gaat.

Reserveer al vast een kaartje, want het is eerder vol dan je denkt, want zo groot is die zaal nu ook weer niet.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.