Home / archiefcentraal / toneeluitvoering dalmsholte in de voorverkoop

toneeluitvoering dalmsholte in de voorverkoop

Vanwege het succes van vorig jaar waarbij veel mensen weer naar huis gestuurd moesten worden heeft de toneelvereniging besloten dit jaar een extra (derde) avond toe te voegen en gelegenheid te bieden kaartjes te reserveren.

De uitvoeringen zijn op vrijdag 11 maart, vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart om 20.00 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte. Indien je verzekerd wilt zijn van een plek kun je kaartjes reserveren via telefoonnummer: 0572-372552 ( tussen 18.00 – 19.00 uur) of via het e-mailadres toneeldalmsholte@gmail.com. Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop gedaan.

Lees ook

Aan de slag voor biodiversiteit tijdens Natuurwerkdag

VECHTDAL – Samen buiten aan de slag en een bijdrage leveren aan jouw groene omgeving? …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.