Home / archiefcentraal / toneelgroep oese volluk speelt blijspel ik ben weg in nieuwleusen

toneelgroep oese volluk speelt blijspel ik ben weg in nieuwleusen

‘Bij Erna & Harry Bosmans staat plotseling een TV-ploeg in de huiskamer. Ze winnen als thuiswinnaar €460.000. Wanneer Winston vraagt wat ze met het geld gaat doen hoeven de Bosmans niet lang na te denken. Emigreren naar het mooie Oostenrijk waar ze een Bike, Bed & Breakfast “der Goldene Auspuff” beginnen.’

‘Gretha de moeder van de prijswinnares maakt zich grote zorgen. Ze is bang dat haar schoonzoon haar dochter meesleurt in een slecht voorbereid avontuur, en treft haar maatregelen.’

‘Harry, zelf motorrijder en ras optimist, ziet het helemaal zitten om motorrijders te ontvangen in zijn Goldene Auspuff. Vol goede moed begint hij aan het opknappen van de oude herberg. Hij noemt zichzelf handige Harry en heeft voor elk probleem een oplossing.’

‘Bikers zijn niet alleen motorrijders, maar ook fietsers. Deze combinatie heeft de nodige hilarische momenten en bedrijfsongevallen tot gevolg. Het buitenlandse avontuur van de Bosmans krijgt uiteindelijk toch nog een verrassende wending.’

‘Om de bezoeker helemaal mee te nemen in het verhaal, zijn er zijn buitenopnames gemaakt in Nieuwleusen, Dedemsvaart en het schilderachtige Neu Geschwindenberg. Deze zijn tijdens de voorstellingen te zien op een groot scherm, waarmee men zich een avond in Oostenrijk waant.’

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.