Home / archiefcentraal / toneelgroep kolder berend is van de kaorte

toneelgroep kolder berend is van de kaorte

Het lijkt waarachtig wel een Engelse klucht: een gezellig kerstfeest zit er dit jaar niet in voor de familie Meijer. “Vader Berend en zoon Marco zijn naar het klaverjassen geweest van de voetbalclub, zo vlak voor kerstmis. Met ‘de beide piep’n mooi vol’ zijn ze weer naar huis gegaan. De volgende dag weten ze zich niets meer te herinneren. Ook niet dat ze moeder de vrouw – Stiene – beloofd hadden een kerstboom mee te nemen. Dan blijkt er ineens toch een kerstboom te zijn. En dan is er ook nog een ongeluk gebeurd, er is ingebroken en het heeft er alle schijn van dat vader en zoon daarbij betrokken waren. Zwager Jannes krijgt het maar niet voor elkaar om de gans te vullen en buurvrouw Zwiggelaar, een echte kwebbelkont en wandelend nieuwsblad, weet normaal gesproken alles, maar dit keer net niet genoeg.”

Kaarten kosten € 7 inclusief een kop koffie. Telefonisch reserveren via 0529-401350.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.