thema avond communicatie door ommen samen sterk

Communicatie is veel meer. Het is het overbrengen én ontvangen van informatie. Communiceren als een sociale activiteit heeft door de komst van de ‘sociale media’ bijna een compleet andere betekenis heeft gekregen. Via whatsapp doorgeven dat je op de wc zit is wel delen, maar of de ontvanger er op zit te wachten is nog maar de vraag.

Maar hoe zit het eigenlijk met de communicatie van organisaties naar inwoners en andersom? Hoe ervaar je deze communicatie? Ben je tevreden? Is er ruimte voor verbetering, en hoe zie je dat gebeuren? Wil je graag meepraten over dit onderwerp?

Dan ben je van harte welkom op 25 februari aan de Eskampweg in Ommen vanaf 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.