Home / archiefcentraal / thema avond communicatie door ommen samen sterk

thema avond communicatie door ommen samen sterk

Communicatie is veel meer. Het is het overbrengen én ontvangen van informatie. Communiceren als een sociale activiteit heeft door de komst van de ‘sociale media’ bijna een compleet andere betekenis heeft gekregen. Via whatsapp doorgeven dat je op de wc zit is wel delen, maar of de ontvanger er op zit te wachten is nog maar de vraag.

Maar hoe zit het eigenlijk met de communicatie van organisaties naar inwoners en andersom? Hoe ervaar je deze communicatie? Ben je tevreden? Is er ruimte voor verbetering, en hoe zie je dat gebeuren? Wil je graag meepraten over dit onderwerp?

Dan ben je van harte welkom op 25 februari aan de Eskampweg in Ommen vanaf 19:30 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.