Home / archiefcentraal / ter haar en dunnink viert opening

ter haar en dunnink viert opening

Sinds 4 januari zijn zij samen gestart aan de Schurinkstraat 20 in Ommen waar je terecht kunt voor alles wat met verzekeringen, hypotheken en financieringen te maken heeft. Met hun ruime ervaring in de financiële dienstverleningssector weten zij exact wat voor de klant het beste pakket voor de beste prijs is.

Martin: “Als consument wil je twee dingen weten: ‘Wat betaal ik en wat heb ik daarvoor!’ Jip en Janneke taal, geen gedoe met moeilijke, niet te lezen zinnen maar begrijpelijke taal.”

“Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau en zitten niet vast aan een of meerdere ‘grote’ banken of verzekeraars vandaar dat wij altijd de klant op maat kunnen adviseren zonder dat we verplichtingen of belangen hebben bij bepaalde partijen. Daarmee onderscheiden wij ons van de grote verzekeraars en geldverstrekkers die vaak juist wel belang hebben om bijvoorbeeld de hypotheek onder te brengen bij een partner”, vult Klaasje aan.

“Nu we er een aantal weken zitten vinden wij dat het tijd is om onze deuren open te zetten, zodat iedereen onder het genot van een hapje en een drankje kan zien wie we zijn en wat we doen, dus heb je een vraag over je hypotheek, verzekering of gewoon zin in een drankje? Kom dan 13 februari bij ons langs en wij helpen je,” besluit Martin.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.