Home / archiefcentraal / stiltewandeling door het reestdal

stiltewandeling door het reestdal

Het Reestdal
Tijdens deze zondagmiddag ga je wandelen in stilte door het rustige Reestdal. Al wandelend wordt ons hoofd “leeg” en wordt de rust van de omgeving een deel van jezelf. Je zintuigen gaan meer open staan, nemen subtielere prikkels waar. Ritselende bladeren onder je voeten, de geuren van het herfstbos prikkelen je neus. De wind streelt langs je wangen. En in het spiegelende water zie je de hemel. Stilte is helend, geeft rust en ook nieuwe energie. Neem die stilte uit het Reestdal met je mee en geniet lang na.

De Wheem
Bezoekerscentrum De Wheem is op zondag 21 februari geopend vanaf 12.00 uur. De vrijwilligers verwelkomen je graag in de heerlijke warme Gelagkamer om te genieten van een warme kop koffie of thee na een heerlijke wandeling door het Reestdal. Op De Deel is het ook fijn vertoeven: kinderen kunnen spelen in de kinderhoek of de informatieve Dassenburcht bezoeken.

Waar en wanneer?
De wandeling start op 21 februari om 13.30 uur bij bezoekerscentrum De Wheem van Landschap Overijssel te Balkbrug. De wandeling duurt ongeveer twee uur. De bijdrage is € 3 per persoon (kinderen € 1,50). Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas evenals donateurs van de andere Landschappen. Opgave is niet nodig. Deze wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.