steunbetuiging vakbond aan betrokkenen treinongeluk

Een woordvoerder zegt dat de omgekomen machinist geen lid was van de VMMC. “De mensen van het spoor vormen een hechte groep”, weet de woordvoerder. “We hebben ook contact gehad met werkgever Arriva. Daar gaan ze goed om met de situatie.”

De vakbond voor rijdend personeel is niet van plan om zich te bemoeien met de onderzoeken naar het ongeluk. “Dat is geen bondsaangelegenheid. Er moet veel worden onderzocht en dat kan lang duren. Ook het strafrechtelijke onderzoek moet nog plaatsvinden. Op dit moment ons standpunt dat het gaat om een tragisch ongeluk, een incident. Het heeft niet direct met de staat van het materieel te maken.

Bij het ongeluk ontspoorde de trein en kwam op de kant in een weiland terecht. De lighttrains waarmee Arriva rijdt staan volgens de bond niet ter discussie. “Wij hebben geen geluiden in die richting gehoord.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.