Home / archiefcentraal / sprokkelaars lemelerveld klaar voor carnaval

sprokkelaars lemelerveld klaar voor carnaval

Tijdens de zaterdagoptocht in Lemelerveld wordt de concurrentie alsmaar groter en groter. Met tussen de 70 en 90 startnummers is er aan deelname geen gebrek. Deelnemers uit onder andere Mariënheem, Vilsteren, Raalte, Hoonhorst en Lemelerveld maken de optocht in Lemelerveld tot een waar feest.

Dat het carnaval in Lemelerveld gewaardeerd wordt is ook te zien aan het aantal bezoekers tijdens de avonden. De carnavalsvierders komen niet alleen meer uit Lemelerveld, ook Luttenbergers, Haarlenaren, Hoonhakkers en carnavalvierders uit alle andere Sallandse dorpen weten Residentie Reimink in Lemelerveld te vinden.

Het carnavalsprogramma in Lemelerveld kenmerkt zich door de grote variëteit aan DJ’s. De Lemelerveldse Sprokkelaars hebben maar liefst drie verschillende DJ’s met ieder hun eigen carnavalsrepertoire tot hun beschikking. Zet daar een aantal plaatselijke artiesten en Stef Ekkel bij en het feest is compleet.

Kortom: Carnaval in Lemelerveld, daar moet je zijn geweest! Voor het complete programma en alle weetjes zie www.sprokkelaars.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.