Home / archiefcentraal / smon musicalkamp de jongeren zijn er klaar voor

smon musicalkamp de jongeren zijn er klaar voor

De jongeren hebben afgelopen zaterdag kennis met elkaar kunnen maken. Een aantal deelnemers zag elkaar weer van de vorige edities, maar ook is er dit jaar weer veel nieuw talent dat zich heeft aangemeld. Alle jongeren hebben interesse en/of ervaring op het gebied van dans, theater en/of zang. Nieuw dit jaar is ook dat jongeren zich konden aanmelden voor DJ. Ze kunnen DJ lessen krijgen van DJ Jabbens. Ze zullen remixen maken voor de musical de licht en geluidsplannen schrijven. Party DJ Luca (13) heeft zich ook op gegeven om deel te nemen aan het musicalkamp. Tijdens de kennismaking had hij het beheer over de film en fotografie. Zo leert hij alle kneepjes van het vak áchter de schermen. Weer een ander zal zich tijdens het kamp ook richten op het decor. Dit heeft ze helemaal zelf in de hand. Ze mag zelf het decor ontwerpen.

Tijdens de kennismaking dag hebben alle jongeren en de professionals elkaar beter leren kennen, ze hebben dans, zang en theater workshops gevolgd. Aan het eind van de middag was daar de rolverdeling en is iedereen klaar gestoomd voor het kamp. Het kamp vindt plaats in Lemele, waar ze 4 dagen zullen gaan knallen. Op 4 maart gaat de musical in première met een middag- en een avondvoorstelling. De voorstelling is een echte aanrader om te gaan bekijken. Kaarten zijn te reserveren via de website www.dancedance.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.