sing in in grote kerk dalfsen

Terwijl wij druk zijn met werk, school, gezin, familie, hobby’s en van alles hebben we dit jaar zomaar een dag extra. Hoe wordt die dag gevuld? Hoe besteed jij je extra tijd? Dit is de rode draad door de liederen heen.

Een band begeleidt de samenzang met piano (Floris Meerveld), gitaar (Jan Kramer), viool (Marlinde Vetkamp), basgitaar (Edwin Vetkamp) en drums (Erik Ritsema) en zangers zullen ondersteunen. Kinderen mogen de kinderliederen meedoen op het podium. Bovendien is er gelegenheid een verzoeknummer op te geven uit de Evangelische Liedbundel, in de kerk aanwezig. De Sing-in begint om 19.00 uur en na afloop is er in de kerk gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie, thee of limonade. Meer info via 0529-434203.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.