sercodak wint nipt van dos

Sercodak Dalfsen heeft donderdagavond maar nipt gewonnen van DOS. In eigen huis werd de club uit Emmercompascuum met 29-25 verslagen. Dalfsen leek zich de eerste helft al te verzekeren van de overwinning, maar maakte het tot op het laatst spannend.

Na een kwartier spelen nam Sercodak een voorsprong van vier punten, 7-3. In de eerste helft bouwde de ploeg dat verschil langzaam uit en bij rust stond het zelfs 16-9.

Maar na rust kregen de bezoekers de smaak te pakken en na 49 minuten spelen stond het 24-20. Beide ploegen kwamen vervolgens nog meerdere keren tot scoren, maar Dalfsen gaf de overwinning niet meer uit handen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.