Home / archiefcentraal / selectieteams s v nieuwleusen op trainingskamp naar barcelona

selectieteams s v nieuwleusen op trainingskamp naar barcelona

De voetballers verblijven in een viersterrenhotel in Santa Susanna, vijftig kilometer boven Barcelona aan de Costa Brava. Bij het hotel liggen twee kunstgrasvelden waar de trainingen plaatsvinden. Op vrijdag staat er een excursie naar de Catalaanse voetbalhoofdstad Barcelona op het programma. De Nieuwleusenaren kunnen dan naar eigen invulling het beroemde voetbalstadion Camp Nou en de andere bekende attracties bezoeken.

De reis en het verblijf worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Effeweg.nl en de Club van 100. Deze club heeft als doel de selectieteams van S.V. Nieuwleusen financieel te ondersteunen met teambuilding activiteiten. Daarnaast betalen de spelers ook zelf een deel.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.