Home / archiefcentraal / rommelmarkt en paarden knuffelen in dalmsholte

rommelmarkt en paarden knuffelen in dalmsholte

Je bent van harte welkom om kennis met ze te maken. Wil je de paarden een lekkere borstelbeurt geven, maar durf je niet? Geen probleem, ze helpen je graag. Als je ze wilt verwennen is er tegen betaling wat lekkers voor ze te koop. Je kunt ook zelf appels, brood of wortels meenemen en aan de paarden geven.

Ook is de manege een inzamelpunt van kleding en inkt Cartridges. Je bent welkom aan de Beukenlaan 2 in de grote schuur in Dalmsholte. Kijk voor meer informatie op www.manegepeerd.nl, e-mail naar info@manegepeerd.nl of bel met 06-12874764. De dag is op 28 februari van 10:00 tot 17:00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.