Home / archiefcentraal / rodion trio treedt op in de reestkerk

rodion trio treedt op in de reestkerk

De arrangementen maken het mogelijk om (bekende) klassieke werken opnieuw te interpreteren en in een nieuwe vorm aan het publiek te presenteren. Bovendien programmeert het Rodion Trio vaak stukken rond een thema en combineert daarbij composities die door hun verschil in oorspronkelijke bezetting meestal niet samen in één programma te vinden zijn. Door de toelichting die de leden van het trio erbij geven, worden deze stukken tot één geheel gesmeed rondom een gezamenlijk thema. Een unieke ervaring voor de luisteraar.

Ook de jury van het Internationaal Kamermuziekconcours Almere 2013 kon de verrassende programma’s van het Rodion Trio wel waarderen en loofde aan het trio de hoofdprijs uit.

Op zondag 21 februari presenteert het Rodion Trio in de Reestkerk in Oud Avereest het programma “Misdaad en Straf”. Uitgevoerd worden werken van Bach, Gesualdo, Bizet, von Reznicek en Liszt, waarbij het thema van misdaad de verbindende schakel vormt.

Je kunt deze unieke combinatie van instrumenten komen beluisteren op zondag 21 februari om 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt zoals gewoonlijk bij de concerten van SKOA slechts € 10. Voor meer informatie over alle concerten van SKOA zie de website skoaconcerten.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.