Home / archiefcentraal / praten over journalistieke keuzes in t denk gelag

praten over journalistieke keuzes in t denk gelag

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens ’t Denk-Gelag vrijdagavond 19 februari in het Pluscafe van de Trefkoele+ in Dalfsen. Freelance-journalist Hans Keesmaat, in Dalfsen werkzaam voor meerdere media, verzorgt dit keer de inleiding en geeft daarbij in een notendop tekst en uitleg over zijn vak. Hij zoomt in op de dilemma’s waar journalisten mee worden geconfronteerd en welke afwegingen daarbij kunnen worden gemaakt.

Ook de grote veranderingen die het internet en social media teweegbrengen bij de berichtgeving van alledag komen aan de orde. Na zijn inleiding gaan bezoekersonder ongedwongen aan de hand van twee casussen hierover met elkaar in gesprek.

Wat is ’t Denk-Gelag?
In ’t Denk-Gelag kunnen bezoekers ongedwongen van gedachten wisselen onder het genot van een hapje en drankje. Dit initiatief van Tineke de Vries is van harte overgenomen door Landstede Welzijn en de Trefkoele+.

Samen met plaatsgenoten Frans van Cuijk (van Van Cuijk Letselschade) en Frans Lenferink (van Wijnadvies en Wijnproeverijen) bereidt zij deze avonden voor. De entree is gratis, maar de drankjes zijn voor eigen rekening. Het Pluscafé verzorgt wat hapjes tijdens de avond. Voor een goed gesprek: kom vrijdagavond 19 februari vanaf 19.45 uur naar ’t Denk-Gelag in het Pluscafé van de Trefkoele+ in Dalfsen. Er wordt begonnen om 20.00 uur en geëindigd om 22.00 uur. Napraten kan altijd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met tdevriesdrent@gmail.com.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.